iPod Classic 160GB wit

 

iPod Classic 160GB wit

 

Altijd al uw favoriete muziek bij de hand houden? Met deze 160GB iPod Classic kunt u elk moment van de dag naar al uw favoriete muziek luisteren. De opslagcapaciteit van maarliefst 160GB is voldoende om 40.000 nummers, 200 uur video of 25.000 foto’s op te slaan. U kunt de iPod Classic direct verbinden met iTunes waarna u nieuwe muziek, films, tv shows, spellen, audioboeken en podcasts kunt bekijken.

De iPod Classic 160GB heeft een stijlvol en strak design, door het kleine formaat kunt u hem daarom ook overal naartoe meenemen! De iPod heeft een ingang voor een koptelefoon, op het moment dat u de iPod besteld, ontvangt u dan ook een originele koptelefoon van Apple. Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om muziek te luisteren zonder een koptelefoon. De mogelijkheden zijn eindeloos met die ingenieuze apparaat, probeer het nu ook zelf uit!

Levertijd: Direct leverbaar
Geheugen: 160 GB
FM-radio: Nee
Voicerecorder: Nee
Intern geheugen (max.): n.v.t.
LCD-display: Ja
Levensduur batterij: 36 uur

 

iPod Classic 160GB wit bestellen

Zoekt u iets?

Gebruik onderstaand formulier om door de site te zoeken:

Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Laat een bericht achter en wij zullen het bekijken!

Bezoek onze vrienden!

Aanbevolen vrienden...

iPod Classic

De iPod Classic heeft maarliefst 160GB geheugen, hier kunt u in totaal tot wel 40.000 nummers, 200 uur video of 25.000 foto’s op kwijt. U hebt altijd uw favoriete muziek bij de hand met deze stijlvolle iPod Classic.

Free WordPress Theme